english nederlands

de vloedvormer

 

Tien jaar na het einde van de oorlog geniet het land Weltryck van een ongekende voorspoed. De jonge Pyrgar is een talentvol machinescrypturist met een veelbelovende loopbaan voor zich. Maar wanneer hij een opdracht aanneemt voor een klant met connecties in de schemerige onderwereld van de stad Tenwalle wordt zijn leven plotseling een stuk ingewikkelder. Er zijn krachten aan het werk waarvan hij nooit het bestaan vermoed had.

En dan begint het water te stijgen. Als de dreiging van onderzee de landbewoners om de voeten spoelt en het zoeken naar de mysterieuze Vloedvormer een aanvang neemt, komt er een verschrikkelijk geheim aan het licht, een geheim dat onontkoombare gevolgen zal hebben, voor alle volkeren boven water — maar ook voor die eronder.


“De Nederlandse fantasy-sensatie!”

Vindingrijk, invoelbaar en vol verbeelding. Een fantasywereld voor alle niveaus, doorwrocht en sfeervol beschreven. De Vloedvormer is de tweede roman van Paul Evanby, een Nederlandse auteur met internationale allure.

“Evanby heeft een prachtig taalgebruik en een fantastische taalbeheersing. Ook vertelt hij een spannend en origineel verhaal. (...) Een werk dat tot de Nederlandse top behoort.”

NBD|Biblion

Mynx (Meulenhoff Boekerij)

Paperback | 15 x 22,5 cm | 416 blz. | NUR 334
november 2010
ISBN 978-90-225-5508-8
bestel bij Bol.com

E-boek | EPUB met kopieerbeveiliging
november 2010
ISBN 978-94-6092-358-6
download bij Bol.com
of van de iBookstore

E-boek | EPUB met gepersonaliseerd watermerk
juli 2011
ISBN 978-94-6092-627-3
download bij Bol.com